Bankjog – BDO Legal

BANKJOG

Irodánk kiemelt tapasztalattal rendelkezik a bankjog és pénzügyi jog területén.

Kollégáink ügyfeleink rendelkezésére állnak, ha hitelintézetek, illetve pénzügyi intézmények alapítására van igény. Ennek során elkészítjük a szükséges dokumentumokat, beleértve a kötelező szabályzatokat, általános szerződési feltételeket és a banki üzletszerű működéséhez nélkülözhetetlen szerződéstípusokat.

Kollégáink a legkülönbözőbb pénzügyi tranzakciókra vonatkozóan nyújtanak tanácsot  pénzintézetek részére, beleértve a hagyományos és strukturált hiteleket, a szindikált hiteleket, a projektfinanszírozást, a kereskedelmi, illetve treasury ügyleteket, valamint az értékpapírokkal kapcsolatos tanácsadást.

Folyamatos tanácsadással állunk a pénzintézetek rendelkezésére a szabályozási követelményeknek való megfelelés érdekében. A hitelintézeteket támogatjuk, hogy konkrét hitelügyleteik esetén a biztosítékok megfelelő kialakítása megvalósuljon a hitelezési kockázat minimalizálása érdekében.

Igény esetén szakvéleményt készítünk a pénzintézetek működése során felmerülő bankjogi, pénzügyi jogi kérdésekhez, illetve véleményezzük az egyedi hitel, kölcsön és biztosítéki szerződéseket. A hitelintézetek részére a bankjogon túl támogatást biztosítunk az ingatlanjog, társasági jog területén, valamint a felszámolási, végrehajtási, illetve peres eljárások során.

Bankjog szakcikkeink, híreink

A Lépjen kapcsolatba velünk!

BDO LEGAL JÓKAY & TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

  • Főiroda: H-1103, Kőér utca 2/a
    Aliroda: H-1126 Budapest, Németvölgyi út 18. I. emelet 7.
  • Tel.: +36 1 235 3010
    Fax: +36 1 266 6438
  • [email protected]